7 Ocak 2013 Pazartesi

“Namazıma ne karışıyorsun, padişah mısın?” Padişahım senin camiye gidişin buysa...

Merhabalar Canım kardeşim,
 Bir haber ve bir video cevabı ile düzenlemeyi kısa keseceğim

"Cuma namazını kılmak üzere camiye gelen 70 yaşındaki dede, Erdoğan girerken korumaları yüzünden camiye alınmayınca “Namazıma ne karışıyorsun, padişah mısın?” diye tepki gösterdi.

Cuma namazını kılmak ve Milletvekili Mustafa Baş’ın annesinin cenaze namazına katılmak üzere bugün İstanbul’da Eyüp Sultan Camii’ne giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 70 yaşında bir kişi tarafından protesto edildi.

70 yaşındaki dede, Erdoğan’ın içeriye girmesi sebebiyle korumalar ve polisler tarafından camiye alınmadı. İçeri alınmayan kişi, Erdoğan’a “Sen benim namazıma nasıl karışıyorsun, padişah mısın?” diye bağırarak tepki gösterdi.

Erdoğan sözleri duymazlıktan gelerek yürümeyi sürdürürken, polisler 70 yaşındaki adamın ağzını elleriyle kapatarak bu kişiyi susturmaya çalıştılar. Tepki gösteren kişi, bir süre sonra camiye alındı. Erdoğan’ın giriş organizasyonu nedeniyle camide ezan 12:25 yerine ancak 12:40’ta okunabildi."
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/70-lik-dededen-erdogan-a-padisah-misin-haberi-24017



Linke tıklayınız.

yılmaz erdoğan padişah http://www.youtube.com/watch?v=VQBKO4E8tNs


1 yorum:

Eyüp kardeşim ve yürek sızısı

Uzun zamandır blogumda yazmıyorum. Ne düzenlemesine, ne imlasına ne de tasarımlarına dikkat ettiğim bir yazı olacak bu. Beni çok etkileyen ...